Nyertes pályázataink

A COVENTRY HOUSE KFT. az elnyert pályázati támogatásoknak köszönhetően jelentősen fejlesztette operatív működését, innovációs és adaptációs képességét, ezzel is elősegítve a vállalkozás hosszú távú céljait. Az alábbi oldalon megtekintheti vállalkozásunk nyertes pályázatait.


TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ A COVENTRY HOUSE KFT.-NÉL

Kedvezményezett neve:Széchenyi 2020 logó
COVENTRY HOUSE KFT.

Projekt azonosító száma:
GINOP-2.1.8-17-2017-01306

Szerződött támogatás összege:
11,45 MILLIÓ FORINT

Támogatás mértéke:
50%

Projekt tényleges befejezési dátuma:
2018.09.28.

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt fő célja a tevékenységi kör bővítése, ezáltal a cég versenyképességének megőrzése. A projekt során 2 db szárazjeges tisztítógép került beszerzésre, melyekkel cégünk eddigi tevékenysége bővült a fémfelület kezelés, ipari tisztítás tevékenységi körökkel. A szárazjég nagyon sokoldalú anyag, mely egészségügyi, ipari, élelmiszeripari, mezőgazdasági, szállítmányozási és szórakoztatóipari területeken is hasznosítható. Vállalkozásunk elsősorban az ipari felhasználási területre fókuszál, ahol többek között fémfelületek ipari tisztítására, gépalkatrészek zsugorillesztésére, műanyag és gumi gyártásnál sorjázásra, öntő és fröccsöntő formák, szerszámok hatékony tisztítására, fémek edzésére, nyomdagépek tisztítására, sütőipari gépek tisztítására, klímák, légtechnikai berendezések tisztítására használható.

 

GYAKORNOKI PROGRAM A COVENTRY HOUSE NYELVISKOLÁNÁL

Kedvezményezett neve:Széchenyi 2020 logó
COVENTRY HOUSE KFT.

Projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2016-01376

Szerződött támogatás összege:
6,17 MILLIÓ FORINT

Támogatás mértéke:
100%

Projektmegvalósítás ideje:
2017.08.09 - 2019.05.09.

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázati forrással vállalkozásunk célja, hogy 2 fő 25 év alatti gyakornok részére biztosítsa szakmai gyakorlatának, munkatapasztalatának megszerzését. A projekt során a gyakornokok betekinthetnek a nyelviskola működésébe, munkafolyamataiba, elsajátíthatják az irodai munkák gyakorlati tudnivalóit, új, eddig számukra ismeretlen szakmai kihívásokkal és tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Nyelviskolánkban a gyakornokok a szakmai végzettségüknek megfelelő gyakorlatot szerezhetnek. A pályázati forrásból a vállalkozás a gyakornokok munkaállomásait is kialakítja.