2020. 04. 30. 10:38 | Nyelvtanfolyamok

Online nyelvtanfolyamok a Coventry House-ban

Nyelviskolánkban az online nyelvtanfolyam szinte teljesen megegyezik a hagyományos tantermi nyelvtanulással azzal a különbséggel, hogy a nyelvórákon az otthonod kényelméből vehetsz részt. A tanórák ekkor is előre egyeztetett időpontban zajlanak egyénileg vagy kislétszámú csoportokban. A képzésben való részvételhez egy mikrofonnal és webkamerával felszerelt számítógépre (ideális esetben laptop vagy asztali számítógép, de egy tablet vagy mobiltelefon is alkalmas az órákon való részvételre), valamint stabil internetkapcsolatra (wifi vagy vezetékes internetkapcsolat szükséges, a mobilinternet a korlátozott adatforgalom miatt általában nem megfelelő) van szükséged.

Az online nyelvórák lebonyolításához a Zoom nevű professzionális videokonferencia alkalmazás prémium verzióját használjuk. A program ingyenesen letölthető a saját gépedre is (regisztráció nem szükséges hozzá), de az órákon részt vehetsz akár szimplán a böngésződ segítségével is. Minden tanórához egyedi linket küldünk, amelyre kattintva csatlakozhatsz az online nyelvórához.

Az online nyelvtanfolyamon - a korszerű informatikai megoldásoknak köszönhetően - valamennyi, a hagyományos oktatásban már bevált módszer és feladattípus alkalmazható: magyarázatok levezetése virtuális táblán, páros feladatmegoldás és csoportmunka, hallás utáni szövegértési feladatok, gyors, megértést segítő online kvízek stb.

Tudj meg többet online nyelvtanfolyamainkról, és jelentkezz!