2020. 07. 24. 21:50 | Nyelvtanfolyamok

Online angol és német nyelvtanfolyamok most tanóránként csak 1000 Ft-ért

A mindennapokban és a munkában is egyaránt használható nyelvtudást szeretnél?
Továbbtanuláshoz, diplomához vagy egy új munkához nyelvvizsgára van szükséged?
Nálunk mindkettő a Tiéd lehet!

Szeretnénk minél szélesebb körnek elérhetővé és megfizethetővé tenni a nyelvtanulást, ezért most kedvezményes online nyelvtanfolyamokat indítunk. Nyelviskolánkban az online nyelvtanfolyam szinte teljesen megegyezik a hagyományos tantermi nyelvtanulással azzal a különbséggel, hogy a nyelvórákon az otthonod kényelméből vehetsz részt. A tanórák órarend szerint előre egyeztetett időpontban zajlanak kislétszámú csoportokban. A képzésben való részvételhez egy mikrofonnal és webkamerával felszerelt számítógépre, valamint stabil internetkapcsolatra van szükséged.

 

A kedvezményes nyelvtanfolyamokról:

 • Választható nyelvek: angol vagy német
 • Képzési forma: online, videochat program segítségével (Zoom prémium verzió)
 • Csoportlétszám: 5-8 fő
 • Képzés hossza: 80 tanóra vagy 120 tanóra (1 tanóra=45 perc)
 • Képzés ütemezése: heti 2x2 vagy heti 3x2 tanóra
 • Képzési díj: 1.000 Ft/45 perc
 • Várható kezdés: 2020. augusztus

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. AUGUSZTUS 14. 16:00

Miért éri meg nyelviskolában és csoportban nyelvet tanulni?

 • csoportban tovább fenntarthatod a motivációd
 • többféle nyelvhasználati formával találkozhatsz
 • izgalmasabbak az órák, számos feladattípus gyakorolható
 • a fix órarendi alkalmak rendszeres tanulásra ösztönöznek
 • új ismerősökre tehetsz szert
 • árban kezdvezőbb mint magántanárnál tanulni

 

Miért minket válassz?

 • A régióban egyedülálló módon nyelviskolánkban anyanyelvi tanároktól is tanulhatsz.
  Rendkívül hatékony és egyben szórakoztató módja ez a nyelvtanulásnak.
 • "Minősített és Ajánlott Nyelviskola" vagyunk.
  Miért jó ez Neked? Egy független külső bizottság rendszeresen vizsgálja iskolánk szakmai színvonalát, ügyfélszolgálatát és tárgyi feltételeit. Nem árulunk zsákbamacskát: garantáltan használható nyelvtudásra tehetsz szert!
 • Biztonságosabb nálunk tanulni, mint egy magántanárnál.
  Miért? Nálunk a nyelvtanárok munkáját egy szakmai vezető ellenőrzi, míg egy otthon tanító magántanárt senki sem.
 • Itt vagyunk a kezdetektől fogva.
  A Coventry House Nyelviskola Kecskemét első nyelviskolája. Az elmúlt közel 30 év tapasztalatát felhasználva képezzük nyelvtanárainkat és szervezzük tanfolyamainkat.

 

Mennyi idő alatt juthatsz el alapfokra/középfokra/felsőfokra?

Nos, ez attól függ, hol tartasz most. Ennek felmérése egységes tesztet alkalmazunk, amellyel nagyon jó közelítéssel meg tudjuk mondani, milyen szinten van most a nyelvtudásod. A szintfelmérőteszt kitöltése kötelezettségektől mentes, sőt ingyen kijavítjuk Neked. Ez csupán ahhoz kell, hogy a szintednek megfelelő nyelvtanfolyamot tudjuk Neked javasolni.

Általánosan érvényes választ nagyon nehéz erre a kérdésre adni, ugyanis az egyes nyelvi szintek elérése nagyban függ az egyéni tanulási szokásoktól, motivációtól és az egyéb környezettben ráfordítható gyakorlási időtől. Kiindulási alapként elmondható azonban, hogy például teljesen kezdő szintről egy alapfokú (B1) nyelvvizsgaképes szintre eljutni hozzávetőleg 240-280 tanórát jelent, míg kezdő szintről egy középfokú (B2) nyelvvizsgaképes szintre eljutni kb. 480-520 tanóra alatt lehet. Ezekhez a számokhoz ideális esetben kb. ugyanennyi tanórán kívüli önálló gyakorlás is társul.

 

Hogyan működik az online nyelvtanulás?

Nyelviskolánkban az online nyelvtanfolyam szinte teljesen megegyezik a hagyományos tantermi nyelvtanulással azzal a különbséggel, hogy a nyelvórákon az otthonod kényelméből vehetsz részt. A tanórák ekkor is előre egyeztetett időpontban zajlanak egyénileg vagy kislétszámú csoportokban. A képzésben való részvételhez egy mikrofonnal és webkamerával felszerelt számítógépre (ideális esetben laptop vagy asztali számítógép, de egy tablet vagy mobiltelefon is alkalmas az órákon való részvételre), valamint stabil internetkapcsolatra (wifi vagy vezetékes internetkapcsolat szükséges, a mobilinternet a korlátozott adatforgalom miatt általában nem megfelelő) van szükséged.

Az online nyelvórák lebonyolításához a Zoom nevű professzionális videokonferencia alkalmazás prémium verzióját használjuk. A program ingyenesen letölthető a saját gépedre is (regisztráció nem szükséges hozzá), de az órákon részt vehetsz akár szimplán a böngésződ segítségével is. Minden tanórához egyedi linket küldünk, amelyre kattintva csatlakozhatsz az online nyelvórához.

Az online nyelvtanfolyamon - a korszerű informatikai megoldásoknak köszönhetően - valamennyi, a hagyományos oktatásban már bevált módszer és feladattípus alkalmazható: magyarázatok levezetése virtuális táblán, páros feladatmegoldás és csoportmunka, hallás utáni szövegértési feladatok, gyors, megértést segítő online kvízek stb.

 

A jelentkezés menete, és a kedvezményes tanfolyamokon való részvétel feltétele:

 1. Kattints a "Jelentkezés nyelvtanfolyamra" szürke gombra!
 2. A megjelenő űrlapon add meg az elérhetőséged és a tanfolyami igényeid!
 3. Amennyiben tanultad már korábban az általad választott nyelvet, úgy az űrlap részét fogja képezni egy online kitölthető szintfelmérő teszt is. Kérünk, ezt is töltsd ki!
 4. A teszteredményed és a megadott igényeid ismeretében oktatásszervező kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és egy vagy több számodra megfelelő nyelvtanfolyamot fog ajánlani.
 5. Amennyiben elfogadod a számodra felajánlott nyelvtanfolyamot, úgy Képzési szerződést kötünk, amelyben rögzítjük a tanfolyam részleteit. Ezután kérünk majd, hogy fizesd be a tanfolyamdíj felét.
 6. Kezdődhet a nyelvtanulás!

 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. AUGUSZTUS 14. 16:00

 

Gyakori kérdések

 

Milyen rendszerességgel vannak a nyelvórák?

Az itt meghirdetett nyelvórák ütemezése heti 2x2 tanórás vagy heti 3x2 tanórás. Tapasztalataink alapján ezzel az ütemezéssel lehetséges optimális fejlődést elérni a nyelvtudásban. A heti 2x2-es ütemezés esetén négy féle idősávből választhatsz: 9:00-10:30, 14:00-15:30, 16:30-18:00, 18:00-19:30. A hétvégi nyelvtanfolyamok meghatározott időpontban rendszerint 8:00 és 10:00 között kezdődnek.

 

Hogyan fizethetem ki a kiválasztott nyelvtanfolyam díját?

A tanfolyamok díját kizárólag átutalással tudod kiegyenlíteni egyösszegben vagy - kérésed esetén - két részletben. Egyeztetést követően emailben küldjük el Neked az egyösszegű (8 napos fizetési határidő) vagy a részletekről szóló átutalásos számlá(ka)t, ami alapján az utalás közleményében feltüntetve a számla sorszámát indíthatod el az utalást.

 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. AUGUSZTUS 14. 16:00

 

Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.