Nyelvtanfolyamok Kecskeméten

A mindennapokban és a munkában is egyaránt használható nyelvtudást szeretnél?
Továbbtanuláshoz, diplomához vagy egy új munkához nyelvvizsgára van szükséged?
Nálunk mindkettő a Tiéd lehet!

Kecskeméti nyelviskolánkban egyéni és kis létszámú csoportos nyelvtanfolyamokon vehetsz részt céljaidnak és igényednek megfelelően. Jelenleg a legnépszerűbb angol és német nyelvtanfolyamok mellett folyamatosan indítunk francia, olasz, spanyol és orosz nyelvű tanfolyamokat is. Külföldi hallgatóink magyar mint idegen nyelv kurzusokon is részt vehetnek.

Miért éri meg nyelviskolában és csoportban nyelvet tanulni?

 • csoportban tovább fenntarthatod a motivációd
 • többféle nyelvhasználati formával találkozhatsz
 • izgalmasabbak az órák, számos feladattípus gyakorolható
 • a fix órarendi alkalmak rendszeres tanulásra ösztönöznek
 • új ismerősökre tehetsz szert
 • árban kezdvezőbb mint magántanárnál tanulni

 

Miért minket válassz?

 • A régióban egyedülálló módon nyelviskolánkban anyanyelvi tanároktól is tanulhatsz.
  Rendkívül hatékony és egyben szórakoztató módja ez a nyelvtanulásnak.
 • "Minősített és Ajánlott Nyelviskola" vagyunk.
  Miért jó ez Neked? Egy független külső bizottság rendszeresen vizsgálja iskolánk szakmai színvonalát, ügyfélszolgálatát és tárgyi feltételeit. Nem árulunk zsákbamacskát: garantáltan használható nyelvtudásra tehetsz szert!
 • Biztonságosabb nálunk tanulni, mint egy magántanárnál.
  Miért? Nálunk a nyelvtanárok munkáját egy szakmai vezető ellenőrzi, míg egy otthon tanító magántanárt senki sem.
 • Itt vagyunk a kezdetektől fogva.
  A Coventry House Nyelviskola Kecskemét első nyelviskolája. Az elmúlt közel 30 év tapasztalatát felhasználva képezzük nyelvtanárainkat és szervezzük tanfolyamainkat.

 

Mennyi idő alatt juthatsz el alapfokra/középfokra/felsőfokra?

Nos, ez attól függ, hol tartasz most. Ennek felmérése egységes tesztet alkalmazunk, amellyel nagyon jó közelítéssel meg tudjuk mondani, milyen szinten van most a nyelvtudásod. A szintfelmérőteszt kitöltése kötelezettségektől mentes, sőt ingyen kijavítjuk Neked. Ez csupán ahhoz kell, hogy a szintednek megfelelő nyelvtanfolyamot tudjuk Neked javasolni.

 

Ingyenes próbaóra

Ingyenes próbaóraAz eredményed és a nyelvtanfolyami igényeid ismeretében ajánlunk Neked egy vagy több csoportot, amely alkalmas a céljaid eléréséhez.

Bizonytalan vagy, hogy a megfelelőt sikerül-e kiválasztanod? Ingyenes próbaórán vehetsz részt akár több csoportban is, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb/legszimpatikusabb nyelvtanfolyamot.

 

A jelentkezés és a szintfelmérés menete:

 1. Töltsd ki az oldalon található űrlapot!
 2. A megadott e-mail címedre visszaigazolást küldünk. Amennyiben korábban már tanultad a választott nyelvet, az üzenetünk tartalmazni fog egy szintfelmérő tesztet a hozzá tartozó instrukciókkal.
 3. Miután visszaküldöd nekünk a kitöltött tesztet, megkeresünk a teszt eredményével kapcsolatban, és a megadott igényeidhez legjobban igazodó tanfolyamot ajánlunk Neked.

Nyelvtanfolyam érdekel?

Töltsd ki ezt az űrlapot, és megkeresünk a számodra szintben és időpontban legmegfelelőbb tanfolyamajánlattal!


Név:*
 
E-mail cím:*
 
Telefonszám:*

 

Tanulni kívánt nyelv:*

Szerinted milyen szinten van a nyelvtudásod?

Milyen időpont megfelelő számodra ...

Hétfőn? Kedden?
Szerdán? Csütörtökön?
Pénteken? Szombaton?

Milyen óradíjakat (/45 perc) tudsz vállalni?

Heti hány alkalommal szeretnél tanfolyamra járni?

Megjegyzések

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott adataimat a Coventry House Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Budai u. 1. ; cégjegyzékszám: 03-09-107928; statisztikai számjel: 11936921-8559-113-03; adószám: 11936921-2-03) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy tanfolyamokkal és vizsgákkal kapcsolatos ajánlatokat küldjön részemre. Adatvédelmi tájékoztató

 

Gyakori kérdések

 

Mikor indulnak a nyelvtanfolyamok?

Ha úgy döntesz, hogy nyelviskolánkban tanulsz, általában három lehetőség közül választhatsz:
1. Csatlakozol egy, a saját tudásszintednek megfelelő csoporthoz.
Mi ezt a lehetőséget ajánljuk leginkább, hiszen nem érdemes "új tanfolyam" indulására várni, mert tökéletesen azonos tudásszintről kizárólag a teljesen kezdő nyelvtanulók indulhatnak, akik még sosem tanulták az adott nyelvet. A szintfelmérő teszted közösen értékeljük a szóba jöhető csoportok tanáraival, hogy eldöntsük, megfelelő-e számodra az adott nyelvtanfolyam. Ilyenkor ingyenes próbaórán vehetsz részt akár több csoportnál is, hogy biztosan a számodra megfelelő csoporthoz csatlakozz. Nyelvtanulóink többsége ezt a megoldást választja.

2. Megvárod egy új csoport indulását.
Ezt elsősorban a teljesen kezdő szintű nyelvtanulóknak szoktuk javasolni. Amennyiben olyan nyelvű tanfolyamot keresel, amelyből kevesebben érdeklődnek, ráadásul éppen a Te tudásszintednek megfelelően, akkor a türelmed szoktuk kérni, amíg megkeressük a "csoporttársaid": megkérdezzük korábbi érdeklődőinket, hirdetéseket adunk fel.

3. Egyéni nyelvtanfolyamot kezdesz.
Ez ugyan magasabb óradíjat jelent számodra, viszont egyénileg általában kevesebb órára van szükség az egyes szintek eléréséhez, valamint gyorsabb fejlődést lehet elérni. Ha nem tudunk ajánlani az igényeidnek megfelelő csoportos nyelvtanfolyamot, és Neked gyors megoldásra van szükséged, akkor ezt az opciót szoktuk javasolni. Ilyenkor a lehetséges tanárokkal való gyors egyeztetést követően akár már másnap elkezdheted a nyelvtanulást.

 

Mennyibe kerül egy nyelvtanfolyam?

A tanfolyam díja három részből áll.
Az első a nyelvtanfolyam óradíja. Ezt mindig az általad vállalt óraszám és a csoport létszáma alapján sávosan állapítjuk meg.

Csoportlétszám Óradíj (45 perc) 40 óra
(átlagos modul hossza)
80 óra
(5 000 Ft kedvezménnyel)
120 óra
(10 000 Ft kedvezménnyel)
4-10 fő 1 200 Ft 48 000 Ft 91 000 Ft 134 000 Ft
3 fő 1 600 Ft 64 000 Ft 123 000 Ft 182 000 Ft
2 fő 2 250 Ft 90 000 Ft 175 000 Ft 260 000 Ft
Egyéni 4 400 Ft      

 

A második a tananyag. A tankönyvek körülbelül 120 tanórára íródnak, tehát adott esetben több tanfolyami modulra is elegendő. A könyveket nem kötelező nyelviskolánktől megvásárolnod, szabadon beszerezheted más forrásból is, azonban ha nálunk rendeled meg, beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően a bolti árnál általában olcsóbban tudjuk adni őket.

A harmadik pedig a szabadidőd. Ezt a legnehezebb "forintosítani", ez mindenki számára más. A nyelvtanulás időigényes tevékenység a nyelvórák mellett minden bizonnyal egyéni felkészülésre is szükséged lesz. Nagyon fontos ezért, hogy a leghatékonyabb nyelvtanulási formát válaszd ki, hiszen ahogy  mondani szokás, az időd a legdrágább!

 

Milyen más nyelveken szerveztek még nyelvtanfolyamokat?

Csoportos nyelvtanfolyamokat általában csak angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz és magyar mint idegen nyelvből indítunk. Egyedi igények alapján egyéni órás képzéseket tudunk szervezni. Eddig arab, holland, horvát, szerb, szlovák, lengyel, kínai és román nyelven is oktattuk hallgatóinkat, azonban szerteágazó szaktanári kapcsolatainknak köszönhetően számos további nyelven vállaljuk képzések szervezését.

 

 

 Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.