Karrier

Kik vagyunk mi? Egy 34 éve működő, kecskeméti székhelyű, de az egész ország területén szolgáltató 25 fős jó hangulatú csapat, újdonságra és fejlődésre nyitott cégkultúrával. Elsősorban vállalatok számára szervezünk nyelvi, gazdasági, szakmai képzéseket és soft skill tréningeket. Partnereink részére tanácsadást, projektmenedzsment szolgáltatást végzünk. Ügyfeleink nagyobb részt a legismertebb multinacionális vállalatok közül kerülnek ki, de sok tudatos kis- és középvállalkozással is együtt dolgozunk. Az elkövetkezendő időszak rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat számunkra az online képzések elfogadottságának növekedése, új képzési igények megjelenése miatt is. Olyan munkatársat keresünk, aki ebben szívesen és proaktívan vesz részt.

 

Állásajánlat - Csoportvezető (Képzési üzletág)

Talpraesett vagy? Határozott? És még a Gordiuszi csomót is átvágod, ha kell? Nyolc fős oktatásszervezőkből álló csapatunk csak Rád vár! Kattints és nézd meg, milyen feladatokkal találkozol nálunk!

Bővebben >>>

 

Állásajánlat - Oktatásszervező

Türelmes vagy és jól szervezett? Kommunikációs képességed az egyik legjobb tulajdonságod? Nézd meg oktatásszervező álláshirdetésünket, és jelentkezz!

Bővebben >>>


Angol és/vagy német szakos nyelvtanár

Motivált vagy? Szeretsz tanítani? És még gyakorlattal is rendelkezel? Csatlakozz tanári csapatunkhoz!

Bővebben >>>