2020. 04. 29. 16:26 | Nyelvvizsgák

BME nyelvvizsga - FONTOS KÖZLEMÉNY

A BME Vizsgaközpont 2020. áprilisi  és májusi BME nyelvvizsgáról szóló közleményét szó szerint idézzük a Vizsgaközpont honlapjáról:

"Kedves Vizsgázóink!

A járványügyi helyzetre, a további bizonytalanságok elkerülésére és legfőképpen az egészség védelmére tekintettel a BME Nyelvvizsgaközpont azt a döntést hozta, hogy a májusi vizsgaidőszakát későbbi időpontra halasztja. Vizsgaközpontunkban jelenleg még nincs lehetőség online vizsgára, mert ezt a jogot csak a számítógépes vizsgával már rendelkező központok kaphatják meg, egy későbbi időpontban azonban nálunk is lesz erre alkalom. 

Az elhalasztott áprilisi és a májusi vizsgáinkra jelentkezetteknek kiküldtünk egy emailt a technikai tudnivalókról, kérjük nézzétek meg az emailjeiteket. 

Ha most, a május-júniusi időszakban lett volna szükséged a nyelvvizsgára, azt javasoljuk, hogy a NYAK honlapján, illetve a számítógépes vizsgával rendelkező vizsgaközpontoknál tájékozódj az online vizsgázási lehetőségekről. Legjobb tudomásunk szerint, a sajtóban megjelentekkel ellentétben, nem csupán angol és német nyelvekből lesz lehetőség online nyelvvizsgára májusban, hanem francia, spanyol és olasz nyelvből is. 

Az augusztusi vizsgára a jelentkezést rövidesen megnyitjuk, és nagyon reméljük, hogy az augusztusi hónapra meghirdetett vizsgát, személyes vagy online változatban, már lesz lehetőségünk megrendezni. A készüléshez továbbra is, folyamatosan segítséget nyújtunk. 

Továbbra is vigyázzatok magatokra, jó egészséget kívánunk!


BME Nyelvvizsgaközpont"