Céges nyelvtanfolyamok

A munkavállalók (tovább)képzése kulcs a fejlődéshez.

Tény. Idegen nyelvek tárgyalási szintű ismerete napjainkban már elengedhetetlen a céges partnerekkel és az ügyfelekkel való mindennapi érintkezésben. A munkavállalók kommunikációs színvonala, nyelvi ismeretei versenyelőnyt jelentenek, növelik a vállalat presztízsét, szélesítik a megszerezhető ismeretek körét, összességében egy sokszínű és nyitott vállalati kultúrához vezetnek.

-Mi történik, ha befektetünk a munkavállalóink képzésébe, de ők otthagyják a céget?
-És mi lesz, ha nem tesszük meg, és maradnak?

 

Mivel fizet cége a nyelvórákért, azaz miért nem érdemes a legolcsóbb képzést választania?

Idővel. A munkavállalók nyelvi képzése valóban költséges beruházás, azonban a tanfolyamdíj csupán a költségek töredékét jelenti. A képzés idejére jutó munkaidő, az erre az időszakra számított munkabérek és annak járulékai, a potenciálisan elvégezhető feladatok és az ehhez kapcsolódó számított haszon mind a tényleges költség részét képezik.

Egy esetlegesen rosszul felmért nyelvtudás, egy nem azonos nyelvtudású csoport vagy egy szakmailag felkészületlen oktató éppen ezért komoly anyagi károkat képes okozni a vállalatnak. Megfontolandó tehát, hogy kire bízza befektetését!

 

Mivel szolgálja a Coventry House Nyelviskola az Ön cégének sikerét?

Szakértelemmel. Tanáraink valódi tanárok többéves szakmai tapasztalattal, akiket a felvétel után sem hagyunk magukra: évente több alkalommal továbbképzéseket, valamint külső szakértők bevonásával rendszeres óralátogatásokat szervezünk. A tanfolyamokat és a tanárok munkáját tanulmányi vezető felügyeli.

Minőségbiztosítással. A régióban egyedülálló módon nyelviskolánk 1992 óta folyamatosan megfelelt a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által kidolgozott, Európai Nyelvi díjas minősítési rendszernek, így elnyertük a "Minősített és Ajánlott Nyelviskola" címet. A minősítési rendszer a szakmaiság mellett az iskolairányítást, az ügyfélszolgálatot és tárgyi feltétételeket is vizsgálja.

Anyanyelvi oktatókkal. Hisszük, hogy a nyelvtanulás nem lehet teljes anyanyelvi tanárok közreműködése nélkül, hiszen ők jelentik a nyelv leghitelesebb forrását. A régióban jelenleg nyelviskolánk alkalmazza a legtöbb anyanyelvi oktatót amerikai, brit, német és francia nyelvterületekről.

 

Az igényekre szabott képzések mellett nyelviskolánk az alábbiakat nyújtja cégének, hogy az Önök befektetett ideje és ráfordítása biztonsággal megtérüljön:

 dedikált kapcsolattartó személy
 pontos tudásszint-felmérés
 cégre szabott haladási ütemterv
 igény esetén speciális szakmai anyagok
 gyakorlatias, gyorsan kamatoztatható nyelvtudás
 nagy rendelkezésre-állású ügyfélszolgálat
 folyamatos tanfolyami ellenőrzés és visszajelzés a finanszírozó felé

  

Közismertebb partnereink, akik már bizalmat szavaztak nekünk

Auchan Magyarország Kft. Duvenbeck Logisztikai Kft. HILTI Szerszám Kft. LUKOIL Magyarország Kft.
Bosch Magyarország csoport Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Magyar Honvédség MÜPA Budapest Nonprofit Kft.
Nissin Foods Kft. Raiffeisen Bank Zrt. Univer Product Zrt. Budapest Bank Zrt.
Thyssen Production Systems Kft. Verbau Kft. Magyar Államvasutak csoport Adient Hungary Kft.
Bramac Kft. METRO Kereskedelmi Kft. T-Systems Magyarország Zrt. Fornetti Európa Kft.

  

 

Képzéseinket az ország bármely pontján megszervezzük. Partnereinknek megtartott többszáz nyelvtanfolyam tapasztalatával szinte bármely iparág nyelvi igényeinek eleget tudunk tenni a termeléstől a gyártástáson át a szolgáltató szektorig.

Vállalati nyelvtanfolyamainkat angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és magyar mint idegen nyelven szervezzük. Emellett az elmúlt évek során szerveztünk még nyelvtanfolyamokat arab, holland, horvát, román, szerb, szlovák, lengyel és kínai nyelven is. A képzések tematikáját az Ön igényeihez és céges céljaihoz igazítjuk, legyen szó a munkatársak közötti hatékony kommunikációról, a potenciális ügyfelekkel való tárgyalásról vagy különböző idegennyelvű prezentációs technikák fejlesztéséről.

 

Vegye igénybe Ön is szolgáltatásinkat!

Nyelvtanfolyamok és tematikus nyelvi tréningek

Legyen szó hosszútávú munkahelyi nyelvi képzésről, vezetői nyelvi fejlesztésről, vagy csak gyors felkészítésről egy-egy tárgyalás vagy prezentáció előtt, szolgáltatásaink bármely helyzetre megoldást nyújtanak. Speciális szaknyelvi ismeretek fejlesztésére van szüksége? Vállaljuk tematikus, iparág-specifikus nyelvi tréningek és szakmai anyagok elkészítését is.

Idegennyelvi kompetencia-felmérés és nyelvi audit

Ismerje meg munkavállalói pontos tudásszintjét! Az idegennyelvi kompetencia-felmérést cégünk különböző tesztekkel és módszerekkel végzi rugalmasan igazítva az Ön cégének igényeihez. A felmérést követően pontos képet kap munkavállalói nyelvi szintjéről, erősségeikről, valamint az esetlegesen fejlesztendő területekről és azok fejlesztési lehetőségeiről. Amennyiben a kiértékelést követően nyelvi képzés megrendelése mellett dönt, úgy a nyelvi audit díját beszámítjuk a képzés díjába.

Nyelvvizsgáztatás akkreditált nyelvvizsgarendszerekben

Országos szinten eddig közel húszezer fő nyelvvizsgázott a Coventry House Nyelviskolán keresztül. Jelenleg az egyik legnagyobb presztízsű hazai nyelvvizsga akkreditált vizsgahelyeként évente több száz vizsgázó választ minket, emellett célirányos felkészítéssel segítjük leendő vizsgázóinkat.

Képzési- és pályázati tanácsadás

Részesüljön az Ön cége is az EU Kohéziós forrásaiból! Iskolánk Felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzőintézmény (korábbi nevén Akkreditált Felnőttképzési Intézmény), így mindenben megfelelünk a hatályos pályázati és elszámolási feltételeknek. Részt vettünk az elmúlt évek legnagyobb országos képzési programjaiban (TÁMOP-2.1.2, Diplomamentő Program, GINOP-6.1.2-15, GINOP-6.1.6-17), miközben több száz EU-s és állami forrásból megvalósuló képzési pályázat anyagát állítottuk össze partnereinknek. Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek is megtalálni a legmegfelelőbb pályázati megoldásokat.

Fordítás és tolmácsolás

Külföldi partnerek üzemlátogatásra érkeznek Önökhöz? Munkavállalóit egy magyarul nem beszélő kolléga fogja betanítani? Esetleg vállalati kiadványokat szeretnének lefordítani? Amennyiben nem áll rendelkezésére a cégen belül megfelelő szakértelemmel és nyelvtudással rendelkező munkatárs, vegye igénybe fordító és tolmács szolgáltatásunkat!

 

Kérjen ajánlatot céges nyelvi képzésre!

Áraink összhangban vannak a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének ajánlásával. Ez az ajánlás egy biztosíték arra vonatkozóan, hogy a megrendelő partner valóban magas szintű, jogszerű szolgáltatást kapjon, ami egy bizonyos árszint alatt nem valósítható meg.

 

 

Ügyfeleink mondták

"A Coventry House-nál lehetősége volt az Agroker Áruház Kft. dolgozóinak kis csoportokban tanulni, ami számunkra nagyon előnyös volt. A tanár tudott mindenkire külön figyelni, mindenkivel a saját tempójában haladt. Tudtuk biztatni csoporttársainkat, ezzel ösztönöztük egymást a tanulásra. Az órák mindig pontosan meg lettek tartva, nagyon jó hangulatban teltek. A tanárok felkészültek, pontosak, precízek voltak. Nyelvtanilag pontos, szókincs gazdag és választékos nyelvhasználatra tettünk szert. A tanárunk a kommunikációra fektette a legtöbb hangsúlyt, ami számunkra a leghasznosabb, így az angolt most már bátran alkalmazzuk munkahelyünkön."

Budai László
ügyvezető
Agroker Áruház Kft.


"Cégünk néhány dolgozójának lehetősége nyílt arra, hogy egyéni képzésben vegyen részt a Coventry House Nyelviskolánál. Különböző tudásszinttel rendelkeztünk, amihez egyénre szabott, a gyakorlatban is jól használható tananyagot kaptunk, így a tanulás mindig sikerélmény volt. Az időbeosztásunkhoz a tanárok rugalmasan alkalmazkodtak, az órák az előre megbeszéltek szerint, pontosan meg voltak tartva. Az oktatás a felkészült tanárokkal, kellemes hangulatban és környezetben zajlott, mindannyiunk tudásanyaga jelentősen bővült a jól szervezett képzésnek köszönhetően."

Gárdonyi Zoltán
ügyvezető
Gárdonyi Teaház

 

Tartozzon az Ön cége is elégedett partnereink közé,

 

További kérdése van?
Keresse bizalommal oktatásszervező kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!

Gundrum Ildikó
oktatásszervező
ildiko.gundrum@coventry.hu
+36 (76) 900-161

 

Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá. A képzések megvalósítója a Coventry House Nyelviskola Kft., a képzések 27%-os ÁFA tartalommal bírnak.