2016. 08. 10. 15:57 | Nyelvtanfolyamok

40 FŐ, 40 ÓRA - Limitált INGYENES angol nyelvtanfolyamok

Ők már nem tanulhatnak tovább nyelvvizsga nélkül

Tervek szerint 2020-tól kezdve kötelező lesz a középfokú (B2) nyelvvizsga megszerzése a felsőoktatásba való felvételihez. Ennek értelmében, a 2016 szeptemberében kilencedik évfolyamot kezdő tanulók már csak akkor felvételizhetnek a magyar egyetemekre és főiskolákra, ha rendelkeznek legalább egy középfokú nyelvvizsgával.

Az egyetemi tanulmányok mellett sokaknak nagy problémát jelent a nyelvvizsga megszerzése. Ezt mutatja, hogy tavaly csaknem 10.000 diploma "ragadt benn" az egyetemeken, főiskolákon, mert a hallgatók nem rendelkeztek az átvételükhöz szükséges nyelvvizsgával. A középiskolai nyelvoktatásban is aggasztó a helyzet, ugyanis jelenleg az érettségiző diákok közül csupán minden második rendelkezik nyelvvizsga bizonyítvánnyal a képzésük végén.

A Coventry House Nyelviskola most limitált számú ingyenes nyelvtanfolyamokkal szeretné segíteni a szeptemberben 7., 8. vagy 9. évfolyamot kezdő diákokat a felvételihez szükséges nyelvvizsgájuk megszerzésében.

AZ ELSŐ 40 JELENTKEZŐNEK AZ ELSŐ 40 TANÓRÁT DÍJMENTESEN BIZTOSÍTJUK!

 

A program keretében a diákoknak így kb. két és fél hónapig lehetősége adódik kötelezettségektől mentesen kipróbálni, hogy milyen nyelviskolában tanulni. Kevesen tudják, hogy a motivációt sokkal könnyebb fenntartani csoportban, hiszen kialakul egy sajátos tanuló-közösség, ahol a résztvevők egymást is ösztönzik ismereteik fejlesztésére. Nyelviskolánkban:

 • az óradíjak lényegesen alacsonyabbak, mint egy magántanárnál
 • a tanulóknak lehetősége adódik anyanyelvű angol tanároktól is tanulni
 • a nyelvtanárok többéves szakmai tapasztalattal rendelkező valódi tanárok, akiknek a munkáját rendszeresen ellenőrzik szakmai vezetőink

Az ingyenes 40 órát követően minden résztvevőnek lehetősége lesz tovább fejlesztenie nyelvtudását, és így megszereznie nyelvvizsgáját. Egy teljes tanévre szóló nyelvtanulást ajánlunk fel minden hozzánk jelentkező 7-9. évfolyamos diáknak kedvezményes óradíjon. Az egy iskolai tanévet lefedő 120 tanórából most az első 40 tanórát díjmentesen adjuk az első 40 jelentkezőnek.

A 40 SZABAD HELY ELFOGYOTT,
de van egy másik KIHAGYHATALAN ajánlatunk MÉG 40 FŐNEK!

NÉZD MEG ITT!

NINCS APRÓBETŰS RÉSZ, NINCS VESZÍTENI VALÓ

 

Most itt a lehetőség, hogy kockázatmentesen megismerkedjen a nyelviskolai nyelvoktatással. Amennyiben a 40 órát követően a tanuló és törvényes képviselője úgy dönt, hogy nem szeretné folytatni, úgy bármilyen indoklás nélkül és kötelezettségtől mentesen befejezheti a nyelvtanulást.

Azokat, akik nem kerülnek be az első 40 jelentkező közé, kedvezményes tanfolyamdíjjal szeretnénk segíteni, hogy kipróbálhassák a nyelviskolai tanulást és így közelebb kerüljenek a felvételihez szükséges nyelvvizsga megszerzéséhez. Ők az első 40 tanórát 500 Ft/tanóra díjjal, tehát mindössze 20.000 Ft-ért vehetik igénybe, valamint ők is élhetnek a lehetőséggel, hogy az első negyven órát követően bármilyen indoklás nélkül és kötelezettségtől mentesen befejezhetik a nyelvtanulást.

A tanév hátralévő részében minden résztvevő egységesen 1.000 Ft-os óradíjon, összesen 80.000 Ft-ért folytathatja a nyelvtanulást.

Átlagárak, egy iskolai tanévre számítva
(szeptembertől júniusig)
(Magán nyelvtanár esetén alacsonyabb óraszámot tüntettünk fel, mert egyéni óra esetén megfelelő motivációval, szorgalommal és önálló felkészüléssel általában kevesebb óra is elegendő azonos szint eléréséhez)

Magán nyelvtanár 150 000 - 210 000 Ft
15 000 - 21 000 Ft / hónap
60 tanóra, hetente csak 1x1,5 óra vagy 2x45 perc
Csoportos nyelvtanulás nyelviskolában 144 000 Ft
14 400 Ft / hónap
120 tanóra, hetente 2x1,5 óra
Csoportos nyelvtanulás
a "40 fő, 40 óra" program keretein belül
80 000 Ft
8 000 Ft / hónap
120 tanóra, hetente 2x1,5 óra

 

A nyelviskola és a tanfolyamok

"Minősített és Ajánlott Nyelviskola" logóA Coventry House Nyelviskola 1992 óta folyamatosan elnyerte a "Minősített és Ajánlott Nyelviskola" címet, azáltal hogy megfelelt a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által kidolgozott szigorú minősítési rendszernek. Az Európai Nyelvi díjas rendszer a nyelvoktatás szakmai színvonalát, az iskolairányítást és a tárgyi feltételeket egyaránt vizsgálja. Ennek köszönhetően nyelvtanulóink ellenőrzött körülmények között, szakmailag felkészült oktatóktól tanulhatnak nyelveket.

A programban induló tanfolyamok nyelve ANGOL, és hosszú távú célja elsősorban a sikeres középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés. A programban résztvevők közel azonos tudásszintű, nyolcfős csoportokban, heti 2x2 tanórában (1 alkalom így 90 perc) tanulhatnak hétköznap délutánonként. A képzési alkalmakat előre meghatározott napokon tartjuk igazodva a tanévhez és az iskolai szünetekhez. A csoportokat a tudásszint és a téma függvényében magyar és angol anyanyelvű tanárok felváltva tanítják. A képzés helyszíne a Coventry House Nyelviskola (Kecskemét, Budai u. 1.).

Célcsoport/Résztvevők

A programban kizárólag azon kiskorú személyek vehetnek részt, akik aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, valamint 2016 szeptemberében megkezdik legalább az általános iskola 7. évfolyamát (vagy ezzel megegyező szintű középiskolai évfolyamot), legfeljebb a középiskola 9. évfolyamát. Tehát a programban a 2016/2017-es tanévben 7. vagy 8. vagy 9. évfolyamot végző diákok vehetnek részt. Az előzetes angol nyelvtudás nem feltétel, mivel teljesen kezdő szintű csoportok is indulnak az olyan jeletkezők számára, akik most kezdenék el a nyelvtanulást, esetleg második nyelvként szeretnék tanulni az angolt.
Diákok

Jelentkezés

Jelentkezni személyesen a Coventry House Nyelviskola ügyfélszolgálatán (6000 Kecskemét, Budai u. 1.) vagy a szükséges dokumentumok szkennelt változatának e-mailben (erdeklodes@coventry.hu) történő megküldésével lehetséges. A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

 • Kitöltött jelentkezési lap (szülő aláírása szükséges)
 • Iskolalátogatási igazolás vagy utolsó éves bizonyítvány másolata

Jelentkezési időszak: 2016. július 11. - 2016. augusztus 12. (péntek) 18:00

A jelentkezési időszakot követően, valamint megfelelő számú jelentkező esetén a jelentkezési időszak közben is, csoportos szintfelmérő vizsgát tartunk a nem teljesen kezdő szintű jelentkezőknek. A vizsga az azonos tudásszintű csoportok kialakításához szükséges, a nem kezdő szintű jelentkezők esetén a szintfelmérő vizsga megírása feltétele a programban való részvételnek.

 • Szintfelmérő vizsgák helyszíne: Coventry House Nyelviskola (6000 Kecskemét, Budai u. 1.)
 • Időpontja és időtartama: A vizsgák időpontját a jelentkezési időszakban több alkalommal hirdetjük meg délelőtti és délutáni időpontokban is. A vizsga legfeljebb egy órát vesz igénybe, előzetes felkészülést nem igényel.

A programba való jelentkezés folyamatos. A nyelviskola fenntartja magának a jogot a jelentkezési időszak lerövidítésére, abban az esetben, ha a rendelkezésre álló helyek az időszak vége előtt betelnek.

A 40 SZABAD HELY ELFOGYOTT,
de van egy másik KIHAGYHATALAN ajánlatunk MÉG 40 FŐNEK!

NÉZD MEG ITT!

A programba való bekerülés feltételei

A programba való jelentkezések elbírálása a jelentkezés sorrendjében történik (a jelentkezés időpontját a jelentkezési lapon rögzítjük, amelyet a jelentkező aláírással lát el). Ennek megfelelően az első negyven jelentkező számára tudjuk biztosítani a programban való teljes értékű részvételt. A többi jelentkező számára, akik megfelelnek a feltételeknek, de nem kerülnek be az első negyven jelentkező közé, kedvezményes óradíj mellett tudjuk biztosítani a programban való részvételt. A nyelviskola fenntartja magának a jogot a jelentkezési sorrend felülbírálására, abban az esetben, ha a jelentkező nyelvtudásszintje kimagaslóan eltér a többi jelentkezőjétől, és ezért nem lenne megoldható a csoportba való beosztása. Ebben az esetben megkísérlünk csoportot találni a jelentkezőnek adott esetben egy későbbi időpontban, egyedi kedvezményes ajánlattal.

Szerződési feltételek

A programba jelentkező tanulóval (továbbiakban: résztvevő) a szintfelmérő vizsgát követően, de a tanfolyamok indulása előtt képzési megállapodást írunk alá (törvényes képviselő aláírása szükséges). A hagyományos tanfolyamokra szóló képzési megállapodásoktól eltérő lényeges elemek a következők:

 • A képzés időtartama 120 tanóra, amelyből az első 40 tanóra díjmentes.
 • Az első 40 tanórát követően a képzési megállapodás kötelezettségektől mentesen felbontható résztvevő oldaláról, amennyiben a résztvevő nem kívánja folytatni a tanfolyamot. A képzési megállapodás felbontásának szándékáról résztvevő törvényes képviselőjének írásban kell nyilatkoznia a harmincadik tanórát követően. A nyilatkozattétel lehetőségére felhívjuk majd valamennyi tanuló figyelmét a harmincadik tanórán.
 • Amennyiben résztvevő a folytatás mellett dönt, úgy kizárólag a tanfolyamból hátralévő 80 tanórát kell kifizetnie a Fizetési feltételeknek megfelelően.
 • A tanfolyamon való részvétel feltétele a szükséges tankönyvcsomag beszerzése. A szükséges tankönyv és munkafüzet megvásárolható nyelviskolánk ügyfélszolgálatán az átlagos könyvesbolti áraktól kedvezőbben 8.000 Ft-ért, de szabadon beszerezhető más forrásból is (New English File tankönyvcsalád). A szükséges tankönyvcsomag 120 tanórára, tehát a teljes tanévre elegendő.

A programban indított képzések ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.

Fizetési feltételek

A tanfolyam díja fizethető készpénzben a nyelviskola ügyfélszolgálatán (Kecskemét, Budai u. 1. III. emelet) vagy átutalással a nyelviskola bankszámlájára (Coventry House Club Képzőközpont Bt., 11732002-20422347, Közlemény: "Tanuló neve, 40F40") az alábbi feltételekkel:

Az első negyven jelentkezőre vonatkozó feltételek

 • Az első negyven tanóra díjmentes. A 120 tanórás képzésből fennmaradó 80 tanóra díja összesen 80.000 Ft, azaz nyolcvanezer forint.
 • A tanfolyamdíj fizethető egy összegben vagy két részletben. Az első részlet, melynek összege 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a harmincadik tanóra alkalma (várhatóan november 2-10. között lesz esedékes). Fizetni a tanfolyam folytatásáról szóló nyilatkozat leadásával egyidejűleg lesz lehetséges. A második részlet, melynek összege szintén 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a hetvenedik tanóra alkalma (várhatóan február 6-10. között lesz esedékes).
 • Ettől eltérő ütemezésű részletfizetésre írásbeli kérelemmel, egyedi elbírálás alapján van lehetőség.

A programban résztvevő további jelentkezőkre vonatkozó feltételek (akik nem kerülnek be az első negyven fő közé)

 • Az első negyven tanóra díja kedvezményes, 20.000 Ft, azaz húszezer forint (500 Ft/tanóra). A 120 tanórás képzésből fennmaradó 80 tanóra díja összesen 80.000 Ft, azaz nyolcvanezer forint. A teljes tanfolyamdíj tehát 100.000 Ft.
 • A tanfolyamdíj fizethető egy összegben vagy három részletben. Az első részlet, melynek összege 20.000 Ft, azaz húszezer forint, fizetési határideje 2016. szeptember 2. (péntek). A második részlet, melynek összege 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a harmincadik tanóra alkalma (várhatóan november 2-10. között lesz esedékes). Fizetni a tanfolyam folytatásáról szóló nyilatkozat leadásával egyidejűleg lesz lehetséges. A harmadik részlet, melynek összege szintén 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a hetvenedik tanóra alkalma (várhatóan február 6-10. között lesz esedékes).
 • Ettől eltérő ütemezésű részletfizetésre írásbeli kérelemmel, egyedi elbírálás alapján van lehetőség.

 

A program folytatása

A nyelvtanulás nem ér véget a tanév végén. A tanfolyam a következő év szeptemberétől szabadon folytatható a résztvevők számára továbbra is kedvező óradíjon.

KIPIPÁLHATJA GYERMEKE NYELVTANÍTÁSÁT

Célunk, hogy minden részt vevő diákot hozzásegítsünk aDiplomát átadó kezek felvételihez szükséges nyelvvizsgához. A kezdő szintről induló nyelvtanulókat két év alatt az alapfokú (B1) nyelvvizsgára, újabb két év alatt pedig a középfokú (B2) nyelvvizsgára készítjük fel, így elhárítunk egy akadályt továbbtanulási céljaik útjából. Tegye át gyermeke tanításának terhét a mi vállunkra!

A 40 SZABAD HELY ELFOGYOTT,
de van egy másik KIHAGYHATALAN ajánlatunk MÉG 40 FŐNEK!

NÉZD MEG ITT!

Kérdése van a programmal kapcsolatban?

Keressen minket bizalommal telefonon a 30/228-5200-as vagy a 76/505-308-as számon vagy e-mailben az erdeklodes@coventry.hu címen!

 

Letölthető fájlok

pdf
Programleírás és szabályzat
pdf
Jelentkezési lap
pdf
Nyilatkozat tanfolyam folytatásáról (30. tanórát követően)