2016. 09. 01. 16:40 | Nyelvtanfolyamok

Nyelvvizsga Program 2.0 (7-9. osztályosoknak)

Lemaradtál az első 40 szabad helyről, de Te is szeretnéd, ha gyermeked majd nyelvvizsgával a kezében felvételizhetne a felsőoktatásba? Van egy jó hírünk. Még 40 fő számára lehetőséget biztosítunk a programba való csatlakozásra, úgy hogy az első 40 tanórából 20 óra árát elengedjük.

 

Mit kell tudni a nyelvtanfolyamokról?

 • Kis létszámú (8 fős), közel azonos tudásszintű csoportokban tanulnak a diákok. Így lehetőség adódik hatékony csoportfeladatokat végezni, miközben megfelelő figyelem jut mindenkire.
 • Angol (brit/amerikai) és magyar anyanyelvű tanárok felváltva tanítják a csoportokat. Ezáltal nemcsak a fontos nyelvtani szabályokat, hanem a megfelelő kiejtést és szóhasználatot is elsajátítják a diákok.
 • Folyamatos ellenőrzéseket végzünk. Mit jelent ez? Egyrészt különböző módszerekkel rendszeresen teszteljük diákjaink nyelvtudását, nyomonkövetve fejlődésüket, másrészt tanulmányi vezetőnk rendszeres óralátogatásokat tart, hogy ellenőrizze tanáraink munkáját. Így biztos kézben tudhatod gyermeked nyelvtanítását.
 • A tanórák heti 2x2 órában (egy alkalom így 90 perc) hétköznap délutánonként, iskola idő után vannak. A képzési alkalmakat előre meghatározott napokon tartjuk igazodva a tanévhez és az iskolai szünetekhez.
 • A tanfolyam óradíja lényegesen kevesebb mint egy magántanáré. A programban résztvevő diákoknak 1.000 Ft/tanóra díjon van lehetősége nyelvet tanulni. Ráadásul, ha 2016. szeptember 9-ig jelentkeztek, akkor 20 tanórát most ingyen adunk.

 Átlagárak, egy iskolai tanévre számítva
(szeptembertől júniusig)
(Magán nyelvtanár esetén alacsonyabb óraszámot tüntettünk fel, mert egyéni óra esetén megfelelő motivációval, szorgalommal és önálló felkészüléssel általában kevesebb óra is elegendő azonos szint eléréséhez)

Magán nyelvtanár 150 000 - 210 000 Ft
15 000 - 21 000 Ft / hónap
60 tanóra, hetente csak 1x1,5 óra vagy 2x45 perc
Csoportos nyelvtanulás nyelviskolában 144 000 Ft
14 400 Ft / hónap
120 tanóra, hetente 2x1,5 óra
Csoportos nyelvtanulás
a Nyelvvizsga Program 2.0 keretein belül
100 000 Ft
10 000 Ft / hónap
120 tanóra, hetente 2x1,5 óra

 

Mi a "Nyelvvizsga Program 2.0" célja?

A program hosszútávú célja, hogy minden részt vevő diákot hozzásegítsünk a felvételihez, később a diplomához szükséges nyelvvizsgához. A kezdő szintről induló nyelvtanulókat két év alatt az alapfokú (B1) nyelvvizsgára, újabb két év alatt pedig a középfokú (B2) nyelvvizsgára készítjük fel, így elhárítunk egy akadályt továbbtanulási céljaik útjából. Olyanok is jelentkezhetnek a programba, akik most kezdenék el a nyelvtanulását, esetleg második nyelvként szeretnék tanulni az angolt.

A nem kezdő szintről induló diákokat két év alatt középfokú, újabb két év alatt felsőfokú nyelvvizsgára készítjük fel. Kevesen tudják, hogy a motivációt sokkal könnyebb fenntartani csoportban, hiszen kialakul egy sajátos tanuló-közösség, ahol a résztvevők egymást is ösztönzik ismereteik fejlesztésére.

 

NINCS APRÓBETŰS RÉSZ, NINCS VESZÍTENI VALÓ

 

Őszinték leszünk. Szeretnénk, ha hosszú távon nálunk tanulnál nyelvet, ezért egy teljes iskolai tanévre szóló szerződést (120 tanóra) kötünk Veled. Persze nem a szerződéssel szeretnénk elérni a kötődést, hanem a szakmai felkészültségünkkel és a barátságos légkörrel. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a képzéssel, ezért van egy ajánlatunk. Mint a "Nyelvvizsga Program 2.0" résztvevőjének felajánljuk Neked, hogy amennyiben az első 40 tanórát követően úgy döntesz, hogy nem szeretnéd folytatni, bármilyen indoklás nélkül és kötelezettségtől mentesen felbonthatod a szerződést, és befejezheted a nyelvtanulást. Jól hangzik?

 

A nyelviskola és a tanfolyamok

"Minősített és Ajánlott Nyelviskola" logóA Coventry House Nyelviskola 1992 óta folyamatosan elnyerte a "Minősített és Ajánlott Nyelviskola" címet, azáltal hogy megfelelt a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által kidolgozott szigorú minősítési rendszernek. Az Európai Nyelvi díjas rendszer a nyelvoktatás szakmai színvonalát, az iskolairányítást és a tárgyi feltételeket egyaránt vizsgálja. Ennek köszönhetően nyelvtanulóink ellenőrzött körülmények között, szakmailag felkészült oktatóktól tanulhatnak nyelveket.

A programban induló tanfolyamok nyelve ANGOL, és hosszú távú célja elsősorban a sikeres középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés. A programban résztvevők közel azonos tudásszintű, nyolcfős csoportokban, heti 2x2 tanórában (1 alkalom így 90 perc) tanulhatnak hétköznap délutánonként. A képzési alkalmakat előre meghatározott napokon tartjuk igazodva a tanévhez és az iskolai szünetekhez. A csoportokat a tudásszint és a téma függvényében magyar és angol anyanyelvű tanárok felváltva tanítják. A képzés helyszíne a Coventry House Nyelviskola (Kecskemét, Budai u. 1.).

Célcsoport/Résztvevők

A programban kizárólag azon kiskorú személyek vehetnek részt, akik aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, valamint 2016 szeptemberében megkezdik legalább az általános iskola 7. évfolyamát (vagy ezzel megegyező szintű középiskolai évfolyamot), legfeljebb a középiskola 9. évfolyamát. Tehát a programban a 2016/2017-es tanévben 7. vagy 8. vagy 9. évfolyamot végző diákok vehetnek részt. Az előzetes angol nyelvtudás nem feltétel, mivel teljesen kezdő szintű csoportok is indulnak az olyan jeletkezők számára, akik most kezdenék el a nyelvtanulást, esetleg második nyelvként szeretnék tanulni az angolt.

AZ AJÁNLATOT LEGFELJEBB 40 FŐNEK BIZTOSÍTJUK!


Diákok

Jelentkezés

Jelentkezni személyesen a Coventry House Nyelviskola ügyfélszolgálatán (6000 Kecskemét, Budai u. 1.) vagy a szükséges dokumentumok szkennelt változatának e-mailben (erdeklodes@coventry.hu) történő megküldésével lehetséges. A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

 • Kitöltött jelentkezési lap (szülő aláírása szükséges)
 • Iskolalátogatási igazolás vagy utolsó éves bizonyítvány másolata

Jelentkezési időszak: 2016. augusztus 13. - 2016. szeptember 9. (péntek) 18:00

A jelentkezési időszak közben, csoportos szintfelmérő vizsgát tartunk a nem teljesen kezdő szintű jelentkezőknek. A vizsga az azonos tudásszintű csoportok kialakításához szükséges, a nem kezdő szintű jelentkezők esetén a szintfelmérő vizsga megírása feltétele a programban való részvételnek.

 • Szintfelmérő vizsgák helyszíne: Coventry House Nyelviskola (6000 Kecskemét, Budai u. 1.)
 • Időpontja és időtartama: A vizsgák időpontját a jelentkezési időszakban több alkalommal hirdetjük meg délelőtti és délutáni időpontokban is. A vizsga legfeljebb egy órát vesz igénybe, előzetes felkészülést nem igényel.

A programba való jelentkezés folyamatos. A nyelviskola fenntartja magának a jogot a jelentkezési időszak lerövidítésére, abban az esetben, ha a rendelkezésre álló helyek az időszak vége előtt betelnek.

 

A programba való bekerülés feltételei

A programba való jelentkezések elbírálása a jelentkezés sorrendjében történik (a jelentkezés időpontját a jelentkezési lapon rögzítjük, amelyet a jelentkező aláírással lát el). Ennek megfelelően az első negyven jelentkező számára tudjuk biztosítani a programban való teljes értékű részvételt. A többi jelentkező számára, akik megfelelnek a feltételeknek, de nem kerülnek be az első negyven jelentkező közé, egyéb kedvezményes óradíj mellett tudjuk biztosítani a programban való részvételt. A nyelviskola fenntartja magának a jogot a jelentkezési sorrend felülbírálására, abban az esetben, ha a jelentkező nyelvtudásszintje kimagaslóan eltér a többi jelentkezőjétől, és ezért nem lenne megoldható a csoportba való beosztása. Ebben az esetben megkísérlünk csoportot találni a jelentkezőnek adott esetben egy későbbi időpontban, egyedi kedvezményes ajánlattal.

Szerződési feltételek

A programba jelentkező tanulóval (továbbiakban: résztvevő) a szintfelmérő vizsgát követően, de a tanfolyamok indulása előtt képzési megállapodást írunk alá (törvényes képviselő aláírása szükséges). A hagyományos tanfolyamokra szóló képzési megállapodásoktól eltérő lényeges elemek a következők:

 • A képzés időtartama 120 tanóra, amelyből az első 40 órás egységből csak 20 óra díjköteles.
 • Az első 40 tanórát követően a képzési megállapodás kötelezettségektől mentesen felbontható résztvevő oldaláról, amennyiben a résztvevő nem kívánja folytatni a tanfolyamot. A képzési megállapodás felbontásának szándékáról résztvevő törvényes képviselőjének írásban kell nyilatkoznia a harmincadik tanórát követően. A nyilatkozattétel lehetőségére felhívjuk majd valamennyi tanuló figyelmét a harmincadik tanórán.
 • Amennyiben résztvevő a folytatás mellett dönt, úgy a tanfolyamból hátralévő 80 tanórát a Fizetési feltételeknek megfelelően kell kifizetnie.
 • A tanfolyamon való részvétel feltétele a szükséges tankönyvcsomag beszerzése. A szükséges tankönyv és munkafüzet megvásárolható nyelviskolánk ügyfélszolgálatán az átlagos könyvesbolti áraktól kedvezőbben 8.000 Ft-ért, de szabadon beszerezhető más forrásból is (New English File tankönyvcsalád). A szükséges tankönyvcsomag 120 tanórára, tehát a teljes tanévre elegendő.

A programban indított képzések ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.

Fizetési feltételek

A tanfolyam díja fizethető készpénzben a nyelviskola ügyfélszolgálatán (Kecskemét, Budai u. 1. III. emelet) vagy átutalással a nyelviskola bankszámlájára (Coventry House Club Képzőközpont Bt., 11732002-20422347, Közlemény: "Tanuló neve, 40F40") az alábbi feltételekkel:

 • Az első húsz tanóra díjmentes. Az azt követő húsz óra díja 20.000 Ft, azaz húszezer forint (1000 Ft/tanóra). A 40. tanórát követően lehetőség van az aláírt szerződés kötelezettségektől mentes felbontására (melynek szándékát a 30. tanórát követően szükséges jelezni). A 120 tanórás képzésből fennmaradó 80 tanóra díja összesen 80.000 Ft, azaz nyolcvanezer forint. A teljes tanfolyamdíj, amely egy iskolai tanérve szól, tehát 100.000 Ft.
 • A tanfolyamdíj fizethető egy összegben vagy három részletben. Az első részlet, melynek összege 20.000 Ft, azaz húszezer forint, fizetési határideje 2016. szeptember 9. (péntek). A második részlet, melynek összege 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a harmincadik tanóra alkalma (várhatóan november 2-10. között lesz esedékes). Fizetni a tanfolyam folytatásáról szóló nyilatkozat leadásával egyidejűleg lesz lehetséges. A harmadik részlet, melynek összege szintén 40.000 Ft, azaz negyvenezer forint, fizetési határideje a hetvenedik tanóra alkalma (várhatóan február 6-10. között lesz esedékes).
 • Ettől eltérő ütemezésű részletfizetésre írásbeli kérelemmel, egyedi elbírálás alapján van lehetőség.

 

A program folytatása

A nyelvtanulás nem ér véget a tanév végén. A tanfolyam a következő év szeptemberétől szabadon folytatható a résztvevők számára továbbra is kedvező óradíjon.

KIPIPÁLHATOD GYERMEKED NYELVTANÍTÁSÁT

Célunk, hogy minden részt vevő diákot hozzásegítsünk aDiplomát átadó kezek felvételihez szükséges nyelvvizsgához. A kezdő szintről induló nyelvtanulókat két év alatt az alapfokú (B1) nyelvvizsgára, újabb két év alatt pedig a középfokú (B2) nyelvvizsgára készítjük fel, így elhárítunk egy akadályt továbbtanulási céljaik útjából. Tedd át gyermeked tanításának terhét a mi vállunkra!

 

Kérdésed van a programmal kapcsolatban?

Keress minket bizalommal telefonon a 30/228-5200-as vagy a 76/505-308-as számon vagy e-mailben az erdeklodes@coventry.hu címen!

Letölthető fájlok

pdf
Jelentkezési lap - Nyelvvizsga Program