2016. 03. 31. 16:10 | Nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyam 10-12 éves gyerekeknek!

Általános iskolás gyermeked van, és szeretnéd, ha jól beszélne angolul? Ne hagyd ki a lehetőséget, mert gyermeked most anyanyelvű tanártól tanulhat angolul!

Az órákat minden héten pénteken 18:00 és 19:30 között (2x45 perc) tartjuk nyelviskolánkban (Budai u. 1., 3. em.).

  • Kezdés dátuma: 2016.04.08.
  • Várható befejezés: 2016.06.10.
  • Óraszám: 20 tanóra
  • Csoportlétszám: 4-8 fő
  • Tanfolyamdíj: 20.000 Ft (a tanfolyamdíj befizethető két részletben is)

Jelentkezéshez írj nekünk az erdeklodes@coventry.hu címre, vagy hívd a 30/228-5200-at, vagy töltsd ki az alábbi űrlapunkat, hogy visszahívhassunk!

Nyelvtanfolyam érdekel?

Töltsd ki ezt az űrlapot, és megkeresünk a számodra szintben és időpontban legmegfelelőbb tanfolyamajánlattal!


Név:*
 
E-mail cím:*
 
Telefonszám:*

 

Tanulni kívánt nyelv:*

Szerinted milyen szinten van a nyelvtudásod?

Milyen időpont megfelelő számodra ...

Hétfőn? Kedden?
Szerdán? Csütörtökön?
Pénteken? Szombaton?

Milyen óradíjakat (/45 perc) tudsz vállalni?

Megjegyzések

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott adataimat a Coventry House Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Budai u. 1. ; cégjegyzékszám: 03-09-107928; statisztikai számjel: 11936921-8559-113-03; adószám: 11936921-2-03) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy tanfolyamokkal és vizsgákkal kapcsolatos ajánlatokat küldjön részemre. Adatvédelmi tájékoztató

 

Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.

 

Miért jó már egészen korán nyelveket tanulni?

A korai nyelvtanulás rugalmasságra tanít és fejleszti a gondolkodási képességet, ugyanis a gyermekek megtanulják, hogy egy problémát - például egy fogalmat - több oldalról is meg lehet közelíteni (asztal - table - Tisch). Ez a fajta gondolkodás pedig hasznos lehet a saját anyanyelv elsajátítása során is.

Gyakran felmerül ellenérvként, hogy idősebb korban kevesebb idő szükséges ugyanannyi ismeret elsajátításához, azonban a hanglejtés, a szavak sajátos dallama kiskorban tud rögzülni a legkönnyebben. Így a korán megalapozott nyelvtudás biztosíthatja a későbbi nyelvtanulási és nyelvhasználati sikereket, legyen szó az iskoláról vagy akár felnőttként a munka világáról.

 

Miért a Coventry House Nyelviskolát válasszuk?

Kisgyermekeknek négy éves kortól szervezünk nyelvtanfolyamokat angol és német nyelvből, melyeknél a legfontosabb szempont, hogy a gyerkőcök játékos formában sajátítsák el a nyelv alapjait. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel már a kezdetekkor is foglalkozzon anyanyelvi tanár, hiszen ez olyan élmény számukra, amely a későbbi nyelvtanulásuk során is meghatározó.

  • Tapasztalt oktatók

Iskolánkban kizárólag szakmailag felkészült, gyermekszerető oktatók tartják a foglalkozásokat. A folyamatos magas színvonalú oktatást és hozzáértést szigorú felvételi alkalmassági vizsgával és rendszeres óralátogatásokkal biztosítjuk.

  • Szülői betekintés

Negyedévente szülői értekezletet, félévente bemutató órákat tartunk, tanév közben írásban küldünk részletes értékelést a gyermekek teljesítményéről annak érdekében, hogy a szülők is betekinthessenek csemetéik munkájába és nyomonkövessék fejlődésüket.