2016. 05. 10. 15:05 | Nyelvtanfolyamok

Félnapos angol táborok 8-11 éves gyerekeknek!

Hasznos és szórakoztató nyári programot keresel gyermekednek? Szeretnéd, ha jól beszélne angolul? A félnapos angol nyelvi táborainkban most anyanyelvi tanártól tanulhat. A gyerekek játékos feladatok és kézműves foglalkozások közben sajátítják el az angol nyelv használatát.

A foglalkozásokat nyelviskolánkban tartjuk (Kecskemét, Budai u. 1., 3. em.) hétfőtől péntekig két csoportban.

  • Kezdés dátuma: 2016.06.20. (hétfő)
  • Befejezés dátuma: 2016.06.24. (péntek)
  • Óraszám: 20 tanóra
  • Csoportlétszám: max. 8 fő
  • Foglalkozások díja: 15.900 Ft

1. csoport - Délelőtt
Időpont: 8:00-12:00 (4x45 perc)

2. csoport - Délután
Időpont: 13:00-17:00 (4x45 perc)

Jelentkezéshez írj nekünk a csoport megjelölésével az erdeklodes@coventry.hu címre, vagy hívd a 30/228-5200-at hétköznap 8:00 és 18:00 között, vagy töltsd ki az alábbi űrlapunkat, hogy visszahívhassunk!

Nyelvtanfolyam érdekel?

Töltsd ki ezt az űrlapot, és megkeresünk a számodra szintben és időpontban legmegfelelőbb tanfolyamajánlattal!


Név:*
 
E-mail cím:*
 
Telefonszám:*

 

Tanulni kívánt nyelv:*

Szerinted milyen szinten van a nyelvtudásod?

Milyen időpont megfelelő számodra ...

Hétfőn? Kedden?
Szerdán? Csütörtökön?
Pénteken? Szombaton?

Milyen óradíjakat (/45 perc) tudsz vállalni?

Megjegyzések

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott adataimat a Coventry House Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Budai u. 1. ; cégjegyzékszám: 03-09-107928; statisztikai számjel: 11936921-8559-113-03; adószám: 11936921-2-03) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy tanfolyamokkal és vizsgákkal kapcsolatos ajánlatokat küldjön részemre. Adatvédelmi tájékoztató

 

Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.

 

Miért jó már egészen korán nyelveket tanulni?

A korai nyelvtanulás rugalmasságra tanít és fejleszti a gondolkodási képességet, ugyanis a gyermekek megtanulják, hogy egy problémát - például egy fogalmat - több oldalról is meg lehet közelíteni (asztal - table - Tisch). Ez a fajta gondolkodás pedig hasznos lehet a saját anyanyelv elsajátítása során is.

Gyakran felmerül ellenérvként, hogy idősebb korban kevesebb idő szükséges ugyanannyi ismeret elsajátításához, azonban a hanglejtés, a szavak sajátos dallama kiskorban tud rögzülni a legkönnyebben. Így a korán megalapozott nyelvtudás biztosíthatja a későbbi nyelvtanulási és nyelvhasználati sikereket, legyen szó az iskoláról vagy akár felnőttként a munka világáról.

 

Miért a Coventry House Nyelviskolát válasszuk?

Kisgyermekeknek négy éves kortól szervezünk nyelvtanfolyamokat angol és német nyelvből, melyeknél a legfontosabb szempont, hogy a gyerkőcök játékos formában sajátítsák el a nyelv alapjait. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel már a kezdetekkor is foglalkozzon anyanyelvi tanár, hiszen ez olyan élmény számukra, amely a későbbi nyelvtanulásuk során is meghatározó.

  • Tapasztalt oktatók

Iskolánkban kizárólag szakmailag felkészült, gyermekszerető oktatók tartják a foglalkozásokat. A folyamatos magas színvonalú oktatást és hozzáértést szigorú felvételi alkalmassági vizsgával és rendszeres óralátogatásokkal biztosítjuk.

  • Szülői betekintés

Negyedévente szülői értekezletet, félévente bemutató órákat tartunk, tanév közben írásban küldünk részletes értékelést a gyermekek teljesítményéről annak érdekében, hogy a szülők is betekinthessenek csemetéik munkájába és nyomonkövessék fejlődésüket.