2017. 10. 02. 14:10 | Nyelvtanfolyamok

Őszi nyelvtanfolyamok

Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz és magyar mint idegen nyelvből folyamatosan indulnak tanfolyamaink. A csoportok többsége szeptember közepétől indul.

Ha korábban tanultad a kiválasztott nyelvet, akkor egy szintfelmérő tesztet kell kitöltened, ami alapján a tudásodnak legmegfelelőbb csoportot tudjuk javasolni számodra. A teszt kitöltése ingyenes és mindenfajta kötelezettségtől mentes.

A jelentkezés menete:

  1. Töltsd ki az oldalon található űrlapot!
  2. A megadott e-mail címedre visszaigazolást küldünk. Amennyiben korábban már tanultad a választott nyelvet, az üzenetünk tartalmazni fog egy szintfelmérő tesztet a hozzá tartozó instrukciókkal.
  3. Miután visszaküldöd nekünk a kitöltött tesztet, megkeresünk a teszt eredményével kapcsolatban, és a megadott igényeidhez legjobban igazodó tanfolyamot ajánlunk neked.

Nyelvtanfolyam érdekel?

Töltsd ki ezt az űrlapot, és megkeresünk a számodra szintben és időpontban legmegfelelőbb tanfolyamajánlattal!


Név:*
 
E-mail cím:*
 
Telefonszám:*

 

Tanulni kívánt nyelv:*

Szerinted milyen szinten van a nyelvtudásod?

Milyen időpont megfelelő számodra ...

Hétfőn? Kedden?
Szerdán? Csütörtökön?
Pénteken? Szombaton?

Milyen óradíjakat (/45 perc) tudsz vállalni?

Megjegyzések

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott adataimat a Coventry House Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Budai u. 1. ; cégjegyzékszám: 03-09-107928; statisztikai számjel: 11936921-8559-113-03; adószám: 11936921-2-03) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy tanfolyamokkal és vizsgákkal kapcsolatos ajánlatokat küldjön részemre. Adatvédelmi tájékoztató

 

Az itt feltüntetett képzés(ek) ún. szabad piaci szolgáltatás keretében kerülnek megszervezésre, és nem tartoznak a "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" hatálya alá.